Welkom!
Filters
Zoeken

Gehoorbeschermers

Naast gehoorapparaten kunt u bij ons ook terecht voor gehoorbeschermers of zwemoordoppen. Deze kunnen wij volledig op maat maken zodat deze perfect afsluiten. Ook hebben wij kant en klare oordoppen.
Voor het opmeten kunt u bij ons terecht, dit doen wij zelf in de winkel.
Ook zwemdoppen kunnen op maat worden gemaakt, zowel voor kinderen als volwassenen.

Pluggerz Uni-Fit
Pluggerz earplugs Uni-Fit zijn universele gehoorbeschermers van hoge kwaliteit die meer dan 100x meegaan. Goede gehoorbescherming voor incidenteel gebruik, zoals festivals.

 

Pluggerz Custum-Fit
Pluggerz earplugs Custom-Fit zijn op maat gemaakte gehoorbeschermers met optimaal draagcomfort. De beste gehoorbescherming voor regelmatig gebruik. Denk bijvoorbeeld aan bescherming tijdens concerten, voor muzikanten en motorrijders, maar ook voor het werk of voor het slapen.

De Custom-fit oordoppen worden op maat aangemeten. Hiervoor maakt u een afspraak bij ons om in de winkel langs te komen. We bespreken dan ook wat het precieze doel is waarvoor u de oordoppen gaat gebruiken. Aan de hand hiervan kunnen we ook bepalen hoe hoog het dempende geluidsfilter moet zijn dat er in zal komen. Er wordt met speciale pasta een afdruk gemaakt die wij opsturen naar de fabriek. Daar worden dan de juiste beschermers voor u gemaakt.

 

Wilt u uw oren beschermen tijdens het zwemmen of douchen? Ook dan kunt u bij ons terecht. 
Met een speciale pasta wordt er een precieze afdruk van uw gehoorgang gemaakt. Na het uitharden, worden de doppen door ons afgewerkt en gelakt.